dijous, 3 de novembre del 2011

Presentació i projecció de "Cercavila d'alçada"

La passada Festa Major d'estiu va ser especial per la Colla de Geganters, ja que celebràvem el 15è aniversari d'en Jofre, el nostre gegantó. En motiu d'aquesta celebració es van organitzar diverses activitats i es va dur a terme un projecte audiovisual molt especial.

A proposta de l'amic de la Colla Arian Botey, i sota la seva direcció artística, els nostres gegants van veure com els instal·làvem unes mini càmeres per poder enregistrar els actes i cercaviles de la Festa Major des d'un altre punt de vista. 

D'aquesta manera, les nostres figures es van convertir en reporters de la festa durant quatre dies, captant l'essència d'aquesta, des d'un altre angle visual, molt més elevat al que estem acostumats.

Ara, a les portes de la Festa Major d'hivern, les festes de Sant Sadurní, tenim el plaer de presentar-vos el resultat de totes aquestes hores de gravació. Tindrem l'oportunitat de gaudir de la festa roquerola des d'un punt de vista inèdit, posant-nos a la "pell" dels nostres gegants i visquent les cercaviles com ho fan ells.

L'acte tindrà lloc el proper dissabte 19 de novembre, a les 12.00h, a la Sala Auditori del Centre Cultural La Roca (C/ Lope de Vega 10).

Abans però, a les 11 del matí, els nostres gegants sortiran des de l'Ajuntament per iniciar una cercavila pels carrers del poble que finalitzarà al Centre Cultural.

Esperem poder comptar amb la vostra presència i que gaudiu d'aquest projecte audiovisual que de ben segur no deixarà ningú indiferent i ens sorprendrà a tots i totes.

Una abraçada gegantina!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada