diumenge, 30 d’octubre del 2011

Parada tècnica... per continuar treballant!

És cert que ara mateix la Colla de Geganters estem en un estat de pausa, de parada tècnica, en el ben entès que les figures no fan sortides a altres poblacions. Ara però, això no vol dir que la Colla estigui paralitzada, tot el contrari! En breu arriben festivitats al nostre poble, i com no podria ser d'una altra manera, la Colla de Geganters estem treballant de valent planificant activitats i organitzant actes en els que hi serem presents. 

En aquest sentit volem anunciar que la nostra entitat col·labora juntament amb d'altres entitats i associacions del poble per fer una castanyada popular el proper 31 d'octubre al vespre. En la imatge podeu veure el cartell i la informació de l'esdeveniment. Esperem trobar-vos-hi i poder passar aquesta vetllada familiar amb vosaltres!

Mirant una mica més enllà, la segona quinzena del mes de novembre es presenta mogudeta, doncs arriba la festivitat de Sant Sadurní, la Festa Major d'hivern de la Roca.
Des de la Colla estem preparant dos actes molt especials: la presentació del DVD, el 19 de novembre a l'Auditori del Centre Cultural La Roca, amb les imatges enregistrades la passada Festa Major. Farem la projecció de les imatges amb la pantalla gran de la sala i tindrem alguna que altra sorpreseta durant l'acte. La setmana següent, en plenes festes de Sant Sadurní, celebrarem la IIª Història de Gegants (diumenge 27), donant continuïtat a l'acte protocolari i institucional que vam iniciar el passat 2010. Enguany ens visitarà una Colla de Gegants que acaba de celebrar el seu centenari! No us ho podeu perdre!

Com veieu, les figures estan dormint, tant sols devetllant-se per assajar els balls a la nau, però la Colla continua treballant per la cultura popular catalana i perquè la Roca pugui gaudir de l'Odó, l'Emma, en Jofre i els capgrossos durant molts anys més!

Com sempre, la Colla està oberta a tothom que vugui formar part d'aquest projecte cultural. Si vols formar part d'aquesta gran familia, no ho dubtis i contacta amb nosaltres! (gegantersdelarocadelvalles@gmail.com)

Ens veiem ben aviat pels carrers del poble!

Una abraçada gegantina!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada