dimecres, 24 de novembre del 2021

11a Història de Gegants - El cartell

Canalla i quitxalla, ja s'acosta el dia!

Un cop presentats els nostres convidats d'honor d'enguany, els Gegants Petits del Pi i la Mulassa de Barcelona, us volem presentar el cartell.
Un cartell que editem cada any per publicitar els nostres actes, i que enguany segueix amb la mateixa voluntat de fer difusió, no tant sols dels nostres actes, sinò també de la gent que ens fa costat i ens ajuda a tirar endavant.

Al nostre cartell, com haureu vist en anys anteriors, apareixen un seguit de comerços i empreses del nostre municipi. Cada any, ens toca anar a picar portes per poder tenir aquests patrocinadors que, amb les seves aportacions, ens ajuden a poder seguir endavant amb la nostra tasca de difusió cultural, recuperació de tradicions i representació del nostre poble en el món geganter. 

Enguany però, no hem volgut "anar a picar portes". Tenim consciència que estan sent uns temps molt difícils, a nivell social, familiar, econòmic, esportiu, cultural... per a nosaltres les entitats, i per als comerços també. És per això que enguany hem decidit mantenir els patrocinadors al nostre cartell tot i que no els haguem fet la visita per, com diuen alguns mig en broma, cobrar l'impost revolucionari :)

Aquest any volem seguir donant visibilitat a aquells comerços i persones que ens han estat donant suport any rera any, els ho devem. Perquè si una cosa tenim clara és, o ens en sortim plegats d'aquesta crisi, o no ens en sortim. 

Esperem que entre tots i totes seguint fent poble, fent pinya, i ajudant-nos els uns als altres. Només així podrem estar orgullosos i orgulloses de ser qui som i formar part d'aquest bonic municipi.

Us esperem diumenge a les escales de l'església!

Una abraçada gegantina!!!!!







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada