diumenge, 13 de juliol del 2014

Propera visita: Vilanova i la Geltrú

L’Ulderich i la Guisla, els gegants de la Geltrú, estrenaran vestits la setmana que ve. La nova vestimenta que lluïran s’ha pogut confeccionar gràcies a un projecte de micromecenatge on la ciutadania ha pogut participar i col·laborar-hi econòmicament. Els vestits que duen en l'actualitat, s’adaptaran als gegants vells, d'aquesta manera també es recuperarà aquesta parella de gegants.

L'Odó i l'Emma, juntament amb en Jofre i els membres de la Colla de Geganters de la Roca del Vallès, estem convidats a aquest especial esdeveniment i tindran l'honor de poder gaudir d'aquest acte a terres vilanovines. El dia marcat en el calendari és el proper dissabte 19 de juliol.


Els horaris de la diada gegantera són els següents:


A les 17.30h tindrà lloc la plantada de gegants al capdamunt de la Rambla Principal.

A les 18:00 hores es donarà inici a la Cercavila de Gegants amb el següent ordre:

GEGANTS DE LA GELTRÚ
GEGANTS PETITS DE VILANOVA
GEGANTS GROSSOS DE VILANOVA
GEGANTS DE LA ROCA DEL VALLÈS
GEGANTS DEL CASC ANTIC (BARCELONA)
GEGANTS DE NOU BARRIS (BARCELONA)

El recorregut de la cercavila serà el següent: Rambla Princial, c/Francesc Macià, Plaça de la Vila, c/ Caputxins, Plaça de les Cols, c/Mercaders, c/ de Pàdua, Plaça Peixateria, c/ Unió, c/ del Pont, Plaça Font i Gumà, c/ de la Torre i Plaça Assumpció.

A les 19:30 hores arribarem a la Plaça de l’Assumpció on es faran les presentacions dels gegants, tal com vagin entrant a plaça, i faran el seu ball de lluïment. Cap a les 20 hores, ballada final dels Gegants de la Geltrú.


Com sempre, qui ens vulgui acompanyar, benvingut/da serà! 
La Colla sortirà a les 12.00h de la nau. S'ha de preveure una petita despesa per dinar, que es farà a Vilanova un cop arribats a lloc.

Estem molt contents de poder participar en una diada gegantera tan especial, tant pels seus protagonistes com per l'efemèride que tindrem l'honor de presenciar!

Ens veiem dissabte a Vilanova! Una abraçada gegantina!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada