divendres, 4 de juliol del 2014

Compte enrera pels 25 anys

Bona nit homenets i donetes!

Estem a punt d'iniciar el compte enrera per celebrar el nostre 25è aniversari. És per això que a partir d'avui, cada setmana anirem desvetllant "cosetes" referents a la celebració, per anar fent boca i per que estigueu "al loro" de tot el que estem planificant.

Avui desvetllarem el que serà el primer acte del dia 6 de setembre.

Ja sabeu que en una Festa Major hi ha una gran varietat d'activitats i esdeveniments. Un de molt concorregut arreu, i força emprenyador per als que se'n van a dormir tard, són les MATINADES.

A la Roca, fa un munt d'anys que no se'n celebren, i és per això que hem pensat "quina millor ocasió que aquesta, per retrobar tan sonada activitat...?"

Així doncs, roquerols i roqueroles, el divendres 5 de setembre tothom a dormir a una hora prudencial que, com deia en Pep, el dia 6 ens haurem de llevar "ben d'hora, ben d'hora" per començar la gresca pels carrers del poble! Al so del primer cohet, tothom dret i cap al carrer!

I no us penseu que hem pensat en fer-ho senzill... Què millor que fer-ho amb DOS cercaviles simultanis? El primer, amenitzat i engrescat pels grallers de la Colla de Geganters de la Roca, que tindrà inici a la plaça de l'Esglèsia i finalitzarà a la plaça de l'Era.
Però els nostres grallers tindran visita! El segon cercavila de matinades anirà animat pels grallers de la Colla de Geganters de Mollet del Vallès! El seu recorregut començarà a la plaça de la Biblioteca-Centre Cultural La Roca i finalitzarà a la plaça de l'Era.

Més endavant us presentarem els recorreguts i tots els detalls d'aquestes matinades, que esperem esdevinguin un retrobament amb aquest acte matiner i es perpetuï en el temps durant molts anys per Festa Major!

Així doncs, apunteu-vos bé el primer acte d'aquest 25è aniversari de l'Odó i l'Emma!


___________________________________________________________________



MATINADES - A les 9.00h per diversos indrets del poble
Inici cercavila roquerola: plaça de l'esglèsia
Inici cercavila molletenca: plaça de la Biblioteca - Centre Cultural


___________________________________________________________________


Us animem a participar-hi i a acompanyar els grups musicals, saltar, ballar, cantar...
De ben segur que serà un magnífic inici de la diada! 

Us hi esperem!
Una abraçada gegantina! 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada