divendres, 4 de maig del 2012

L'Odó, l'Emma i en Jofre, convidats al Badagegants 2012!

Els nostres gegants han estat convidats a un esdeveniment molt especial. I és que participaran el proper dissabte 5 de maig, al Badagegants 2012, una festa peculiar i alhora molt original badalonina on els gegants son partíceps i protagonistes en molts aspectes i moments de la diada. A més, el d'enguany és un Badagegants ben especial i amb una temàtica clara i evident. En Ripal i na Brunel·la del Mar, els gegants moros de la ciutat, celebraran el seu 30è aniversari, i com no podia ser d'una altra manera, Badalona serà el punt de trobada de gegants moros i cristians. 

Els gegants badalonins seran acompanyats pels gegants de les escoles de Badalona i pels gegants del Pi de Barcelona (padrins de la parella badalonina), els gegants de Reus, els de Caldes d’Estrac, els de Vilassar de Dalt, els de la Ràpita i és clar, dels gegants de la Roca. 

Aquesta serà la planificació de la diada:
• 17’00h: plantada de gegants a la Plaça de la Vila
• 17’45h: concert de gralles
• 18’30h: la passejada pel carrer de Mar, de la Pietat, el carrer de plaça (Maignon), la riera i el carrer dels Arbres fins a la Plana
• 19’15h: mostra de balls de gegants
• 20’30h: fi de festa



Val a dir que, en aquesta ocasió tan especial, els nostres gegants ballaran de forma extraordinària el seu ball propi, el ball del casament, a la mostra de balls a plaça que tindrà lloc després de la passejada. És una gran oportunitat per veure aquest ball de protocol de les nostres figures, fora de les dates habituals (Festa Major d'estiu i festes patronals de Sant Sadurní). A més, hi afegim un alicient extra per fer-ho més especial tot plegat. I és que el pare de la peça musical, l'Enric Montsant, serà l'encarregat, juntament amb els altres membres de la banda, de posar la música per als nostres gegants!

La música que acompanyarà els balls de les diverses figures anirà a càrrec de "La Banda d'en Vinaixa".



Així que no us ho penseu, i veniu a veure aquesta gran festa gegantera que tindrà lloc el proper dissabte 5 de maig a la tarda a Badalona! :)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada