dijous, 14 d’abril del 2011

La Seu d'Urgell: Ciutat Gegantera 2011

Aquest proper cap de setmana (15, 16 i 17 d'abril) tindrà lloc a la Seu d'Urgell la Ciutat Gegantera 2011, que acollirà més de 100 colles de gegants, amb el que això significa: prop de 250 gegants, un bon nombre de capgrossos, grups de música, i milers de persones que aniran a gaudir d'aquests 3 dies de festa que oferiran gran varietat d'activitats, mostres, concerts, balls, cercaviles i actes protocol·laris que podeu consultar al programa d'actes.

Els nostres gegants no hi faltaran. L'Odó, l'Emma i en Jofre, acompanyats pels membres de la Colla, visitaràn la població de l'Alt Urgell amb la il·lusió de tornar a participar en una Ciutat Gegantera, passar-ho bé i fer-ho passar bé a totes les persones que vulguin veure les nostres danses i músiques.

Podreu veure les nostres figures el proper diumenge al matí, on participaran en el cercavila morat, batejat amb el nom d'una de les gegantes de la ciutat, Constança.

La nostra Colla sortirà demà divendres per poder gaudir al màxim d'aquests tres dies de festa gegantera. Animem a tots els roquerols i roqueroles que vulguin acompanyar-nos en una data tant significativa, a que visitin la Seu d'Urgell aquest cap de setmana, i si volen fer el cercavila al costat de les nostres figures, que ens vinguin a veure el diumenge al matí!


Ens veiem a la Seu!


Una abraçada gegantina!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada