diumenge, 24 d’abril del 2011

Els gegants de la Roca visiten Martorell per la Fira de la primavera

El passat dissabte 23 d'abril, Diada de Sant Jordi, i coincidint amb la Fira de la primavera de Martorell, els nostres gegants van visitar la ciutat del Baix Llobregat per participar en la cercavila de la Fira de la primavera i la mostra de balls folklòrics a la plaça de la Vila. El Drac Fafum, els gegants, els capgrossos, l'Esbart Dansaire i la Banda Simfònica de Martorell, van ser els grups locals participants a la cercavila i a la mostra de balls. Enmig d'aquesta variada mostra de cultura popular hi havia els convidats foranis, els nostres gegants. Volem destacar que la nostra geganta, l'Emma, va lluïr un ram especial per a la ocasió, deixant de banda el clàssic ram de flors variades, per lluïr un ram de roses vermelles en motiu de la Diada de Sant Jordi.



Una diada molt ben organitzada, amb un cercavila pels carrers més cèntrics del casc antic de Martorell i amb una mostra de balls a plaça molt ben interpretada per tots els grups participants. Des d'aquestes línies volem destacar el ric mostrari cultural de Martorell, la notable execució de les diverses danses davant de l'Ajuntament, com l'excel·lent qualitat dels grups musicals que acompanyaven les comparses. Aquests balls es van fer davant d'un gran nombre de persones que es van aplegar al voltant de les figures per veure aquesta variada mostra cultural.

Volem donar les gràcies a la colla amfitriona, a l'Ajuntament de Martorell i a totes les persones presents per la gran acollida i la seva hospitalitat.

Esperem poder-vos retrobar ben aviat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada