divendres, 26 d’agost del 2022

30a Trobada de gegants de la Roca del Vallès

A poc més d'una setmana de celebrar la 30a trobada de gegants, us volem presentar el cartell de l'esdeveniment i quins seran els nostres convidats d'enguany.

En primer lloc però, volem agraïr i fer un reconeixement públic a totes les persones que han fet possible al llarg del temps arribar fins aquesta trentena edició d'aquest acte. Trenta anys són molts i per la Colla hi han passat multitud de persones, associacions, veïns... que amb la seva implicació, esforç, sacrifici i estima pels nostres gegants, han aconseguit fer-nos créixer i evolucionar com a entitat. A totes i cadascuna d'elles, moltes gràcies de tot cor.

Enguany retrobem la Trobada de gegants després de dos anys de parada pandèmica, motiu pel qual ens motiva especialment aquest esdeveniment, però si a més coincideix amb aquest número rodó d'aniversari, la celebració és doble!

Ens visitaran els gegants de 6 poblacions vingudes d'arreu del territori. Són poblacions les quals hem visitat (o visitarem en un futur), alguns fins i tot abans de la pandèmia com és el cas de Sant Vicenç de Montalt, que va ser la primera (i única) visita que vam poder fer durant el 2020, abans que ens sacsegés la maleïda pandèmia per la COVID. Així, els nostres convidats d'enguany són: Sant Vicenç de Montalt, Esparreguera, Sant Just Desvern, Sant Pere de Torelló, Ripoll i, vinguts del país dels Pirineus, Sant Julià de Lòria (Andorra)

El proper 4 de setembre tornarem a omplir els carrers de la Roca amb les figures més altives, de giravolts i música, de festa i germanor. I això no seria possible tampoc sense la col·laboració i ajuda que rebem del teixit comercial del nostre municipi. És per això que també volem agraïr públicament l'esforç i l'estima que aquests comerços sempre ens mostren cap a la nostra entitat, i que amb les seves col·laboracions ens ajuden a seguir endavant amb la nostra activitat. Gràcies a totes per donar-nos aquesta empenta tant necessària! 

Sense més, reserveu-vos el matí del 4 de setembre!

Una abraçada gegantina!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada