diumenge, 8 de juny del 2014

Dissabte doblement geganter!

L'últim cop que els gegants sortiren al carrer fou el passat 12 d'abril, durant la presentació del conte "La llegenda dels gegants de la Roca del Vallès". Ara, després de dos mesos descansant, ho tornaran a fer.

Això serà el proper 14 de juny. A més, serà un dia especial i diferent ja que els gegants seran a dos llocs diferents però a la mateixa hora. A continuació us ho expliquem:

FESTA DE FINAL DE CURS DEL CEIP MOGENT
En motiu del 25è aniversari de l'Odó i l'Emma, l'escola CEIP Mogent ha estat treballant durant tot el curs el món geganter. És per això que, per agraïr-los-hi el fet, en Jofre visitarà l'escola durant la festa de final de curs. 

Juntament amb el gegantó Infercel de Montornès del Vallès, en Jofre farà de les seves a partir de les 6 de la tarda.

XIXa TROBADA DE GEGANTS DE CORNELLÀ DE LLOBREGAT

Per l'altra banda, l'Odó i l'Emma seran presents a la XIXa Trobada de Gegants de Cornellà de Llobregat, que s'enmarca dins les festes del Corpus.

La diada s'iniciarà a les 6 de la tarda amb la plantada de gegants a la plaça de l'Església i, posteriorment, a les 7 de la tarda, s'iniciarà la cercavila. 

A més d'en Cornèlius i la Fontsanta, els gegants de Cornellà, hi participaran els gegants de Sant Antoni de Vilamajor, Navarcles, El Prat de Llobregat (Associació Delta), Piera, Maials, Els Pallaresos, Rubí, Sant Pol de Mar, Torelló, Roda de Ter, Sant Julià de Vilatorta, Centelles, Olesa de Bonesvalls i la Roca del Vallès.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada