dissabte, 2 de novembre del 2013

Propera destinació: Teià, el Maresme

Després d'estar tot el mes d'octubre descansant, els gegants de la Roca del Vallès reprenem l'activitat gegantera, en aquest cas, visitant la vila maresmenca de Teià.

Els gegants amfitrions, en Pere Noguera i l'Elionor de Noguera, ens hi han convidat per participar de la 27a Trobada de Gegants, dins el marc de la Festa Major de Sant Martí. 

La trobada, que es celebrarà el diumenge 10 de novembre al matí, començarà amb la plantada de gegants a les 10 a la plaça de la Cooperativa. Seguidament, a 2/4 de 12 es farà la passejada de gegants fins al parc de can Godó, on hi haurà el final de festa. 

A més de l'Odó, l'Emma i en Jofre i dels gegants de Teià, podrem comptar amb la presència i companyia dels gegants de Sant Vicenç dels Horts, Navarcles, Vilassar de Dalt, Amics dels Gegants - Montblanc, El Masnou (acompanyats dels bastoners), Tordera, Santa Coloma de Gramanet, Alella, Caldes d'Estrac, el Pi - Barcelona, Palafolls, escola Bergantí del Masnou, escola Sagrada Família del Masnou, Esplai Itaca de Teià i el GRAMC de Teià. 


Foto: Roger Vergés

1 comentari: