diumenge, 8 de setembre del 2013

La pluja no frena la XXIII Trobada de gegants

Malauradament el temps d'aquests dies no acompanyen per poder celebrar una Festa Major ni realitzar actes al carrer. Ahir ens va tocar a nosaltres.
Tot i l'aiguat de divendres i de dissabte, els nostres gegants, l'Odó, l'Emma i en Jofre han pogut dansar i compartir una nova Festa Major amb tots els vailets, menuts i no tan menuts del poble.

Ahir però, la pluja ens va obligar a canviar la ubicació de la plantada de gegants i anul·lar la tradicional cercavila pels carrers més cèntrics de la Roca. 
Amb tot això, com diu la dita "a grans mals, grans remeis!". Plantada de gegants a la carpa de l'IES La Roca, un petit però molt animat "cercavila" per dins les instal·lacions, i finalment, mostra de balls.

Cal destacar una efemèride que vam descobrir just ahir i que desconeixiem. I és que, a més de gaudir de la visita d'un element de bestiari festiu (fins a dia d'avui inèdit a la Trobada de gegants de la Roca), ens vam assabentar que aquesta bèstia ha representat per primera vegada el seu ball protocolari fora de la seva ciutat natal. Així doncs, els roquerols i roqueroles que ahir van venir a gaudir d'una diada gegantera amb nosaltres, també van ser testimonis del primer ball del Lleó de la ciutat de Lleida fora de la seva ciutat. Agraïm especialment als companys del Grup Cultural Garrigues per oferir-nos aquesta agradable sorpresa!

Agraïr també, com no podria ser d'una altra manera, a tots els companys i companyes que, tot i les inclemències del temps, van fer-nos costat i van portar tanta alegria durant tota la tarda. Moltes gràcies companys i companyes de Cornellà de Llobregat, Sant Climent de Llobregat, Patronat del Corpus de Lleida, Grup Cultural Garrigues, Ullastrell, Teià, Pallejà i Lloret de Mar!

Com també agraïr, un any més, la companyia i el caliu de tots els roquerols i roqueroles que ens venen a veure cada vegada que sortim al carrer! Esperem que l'any vinent el temps no ens canviï els plans, i puguem sortir a giravoltar amb tots vosaltres!

Ens els propers dies anirem penjant fotografies de la jornada. De moment, us deixem la foto de família amb tots els companys i companyes que ens van visitar. Moltes gràcies a en Daniel Garcia Crespo per la foto!



















Per cert! La Festa Major no ha acabat! Us esperem dilluns a la xocolatada gegant que tindrà lloc a les 17h a l'espai de la deixalleria! :)

Una abraçada gegantina!




     

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada