dilluns, 10 de juny del 2013

20è aniversari dels gegants de Sant Climent de Llobregat

Després d'estar dues setmanes descansant, tornem a reemprendre l'activitat gegantera amb la visita als nostres amics de Sant Climent, que enguany celebren el vintè aniversari dels seus gegants, en Climent i la Roser

Tot i que el programa d'actes s'extén durant tot el cap de setmana, nosaltres serem partíceps de les activitats programades pel diumenge 16 de juny, entre les quals hi trobem una interessant Mostra de Balls on, de forma excepcional, hi ballarem el Ball de Casament. Això serà a les 11 del matí.

Com no, en acabada la mostra, es realitzarà la passejada de gegants pels carrers del poble, on hi participaran totes les colles convidades: gegants de Sant Climent de Llobregat, Ball de Gitanes de Lavern, Ball de Bastons de Lavern i els gegants d'Olesa de Bonesvalls, Sant Vicenç dels Horts, Sant Andreu de la Barca, Sant Just Desvern, Begues, Viladecans, Sant Boi de Llobregat, Sant Cugat del Vallès, Santa Coloma de Cervelló, Castelldefels, Molins de Rei, Esplugues de Llobregat, La Roca del Vallès i Vilassar de Dalt.

Tal i com us avançàvem abans, la festa durarà tot el cap de setmana i dissabte, com ja va sent habitual, es celebrarà la Mostra de Grups Folklòrics, que enguany arriba a la cinquena edició. Tot i que nosaltres no hi participem, us animem a que us hi acosteu. Segur que serà d'allò més interessant.

Aquí us deixem amb l'enllaç de la web dels gegants de Sant Climent, on hi podreu trobar el programa d'actes sencer. A més, també podreu conèixer una mica més tots els convidats, tant del dissabte com del diumenge.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada