diumenge, 26 de maig del 2013

Convidats al Corpus de Lleida

El proper diumenge 2 de juny la Colla de Geganters de la Roca viatjarem fins la ciutat de Lleida. No serà la primera vegada que visitarem la capital del Segrià, però si que ho farem dins de la festivitat del Corpus. L'Odó, l'Emma i en Jofre són els convidats d'honor d'enguany del Corpus de Lleida, festivitat organitzada pel Patronat de Corpus de la ciutat i l'Ajuntament de Lleida. Serà tot un honor poder formar part d'aquesta jornada i participar-hi en els seus actes i el seguici tradicional i popular!


La diada començarà amb la tradicional tronada que anirà fent el compte enrere fins a les 13h, llavors serà quan l'Àliga de la Ciutat farà la seva sortida del Palau de la Paeria, acompanyada dels seva agrupació de portadors. Tot seguit farà la seva sortida del Palau de la Paeria el Lleó de Lleida, que farà el seu ball nou, per segon any, acompanyat dels seus portadors.
A continuació sortiran els Cavallets del Corpus de Lleida i faran la seva mostra de balls. També ho farem els Gegants de la Roca del Vallès com a convidats d'honor d'aquesta edició del Corpus Lleidatà i el ball dels Gegants del Corpus de Lleida i Grup Cultural Garrigues. Per finalitzar els actes matinals l'Àliga i Lleó de Lleida faran l'entrada al Palau de la Paeria on romandran tot el dia.

Els actes de la tarda tindran inici amb l'Anada a Seguici, a les 18h, amb sortida del Palau de la Paeria, i a les 19h començarà el Seguici Tradicional i Popular de Corpus, on s'incorporarà una parella dels Gegants de la Ciutat de Lleida, que ens acompanyaran fins al Palau de la Paeria, on finalitzarà la Diada de Corpus amb una ronda de balls.

La comitiva roquerola sortirà de la nau a les 9.00h del matí. Com sempre, qui ens hi vulgui acompanyar benvingut/da serà! :)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada