dijous, 19 d’abril del 2012

Visita a l'escola Pilar Mestres (18/4/2012)

Aquest passat dimecres, els nens i nenes de l'escola Pilar Mestres han rebut la visita de l'entremaliat Jofre, acompanyat pel grup de grallers i alguns membres de la Colla. La visita estava enmarcada dins de les activitats que els alumnes de l'escola han realitzat durant aquesta setmana. Activitats que han servit per estudiar i aprendre una mica més sobre les tradicions culturals i festivitats populars catalanes. Així, els nens i nenes de l'escola han pogut veure com es fa una castell, com evoluciona un correfoc, o com es fa ballar un gegant, entre d'altres.


Davant d'un bon grup de nens i nenes, en Jofre ha realitzat un seguit de balls i membres de la Colla s'han encarregat d'explicar la seva història i respondre a totes les preguntes que els vailets van fer sobre la figura i el món geganter en general.


La veritat és que la hora que va durar la visita va passar volant, i això només vol dir que ens ho vam passar molt i molt bé! Esperem poder repetir aquesta experiència més endavant i tornar a ballar amb tots els nens i nenes de l'escola!


Us deixem un petit recull de fotografies d'aquesta activitat.


Moltes gràcies a la direcció de l'escola i a l'equip de mestres per donar-nos l'oportunitat de visitar-los i per la seva col·laboració durant l'acte.


Una ruixada ben gran a tots els nens i nenes de l'escola Pilar Mestres!!! :)












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada