dimarts, 12 de juliol del 2011

Alegria, és Festa Major!

El proper cap de setmana la Torreta es vestirà de gala per celebrar la seva Festa Major. És la primera de les tres Festes Majors de les que gaudim tots els roquerols i roqueroles. A l'agost arribarà la Festa Major de Santa Agnès de Malanyanes i, finalment, al setembre la de la Roca.

Enguany, l'Odó, l'Emma i en Jofre tornaran a dansar pels carrers de la Torreta, després de no fer-ho durant uns quants anys. Estem molt contents de tornar-hi, i de ben segur que ens ho passarem la mar de bé!

La cita gegantera serà el proper dissabte 16 de juliol, a partir de les 17.00h, on les figures estaran exposades davant l'escenari de la Devesa del Cargol, esperant l'inici del repte dels cargols, que un any més donaran color i un aire competitiu però alhora festiu a la tarda de dissabte.

Abans de la competició entre les dues Colles de cargols, bovers i vinyals, la Colla de Geganters de la Roca els oferirà uns balls i les acompanyarà durant la cercavila pels carrers del barri, fins arribar al carrer València, on tindrà lloc la competició. 

Si no esteu familiaritzats amb la competició dels cargols, si no ho heu vist mai, si ho voleu viure... us animem a venir aquest dissabte a la tarda a la Torreta i poder-ho gaudir amb nosaltres!

Podeu descarregar-vos el programa d'actes en aquest enllaç.

Ens veiem a la Torreta! Molt bona Festa Major!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada