dijous, 23 de juny del 2011

Va de gegantons

Aquesta darrera setmana els membres de la Colla han tingut l'oportunitat (i el plaer) d'assistir a dos actuacions on els gegantons han sigut els protagonistes absoluts. 

En primer lloc, en Jofre es va escapar de la Roca per anar a visitar la vila de Sant Climent de Llobregat, on l'havien convidat per celebrar el Xè aniversari de la seva gegantona, la Llúcia. Va ser una diada gegantera poc comuna, ja que se celebrava en divendres a la tarda i no hi estem acostumats, però tot sigui per fer gresca amb els companys i amics de Sant Climent! Amb nosaltres, també ens hi van acompanyar els gegantons de Sant Boi, en Ramon, na Laieta i en Santbo. Va ser una agradable tarda, entretinguda i divertida, on va finalitzar amb un sopar popular i l'encesa d'un partís gegant que lluïa un 10 a la part superior.
Aquest però, no ha sigut l'únic esdeveniment amb gegantons.

Aquest passat dimecres, la nostra familia gegantera va visitar els nens i nenes del CEIP Mogent (la Roca del Vallès) en motiu del bateig del seu nou gegantó, en Granot. 
Ens sentim molt orgullosos de ser els padrins d'aquest nou gegantó roquerol, i estem molt contents perquè la familia gegantera local hagi crescut i veure amb quin entusiasme i empenta ho fa. De ben segur que els nens i nenes del CEIP Mogent seran uns grandíssims geganters i faran ballar en Granot durant molts i molts anys! A l'acte també ens hi van acompanyar els gegantons de Granollers i de la Garriga.
Moltes gràcies a tots els nens i nenes del CEIP Mogent per la seva gran rebuda i a tots els professors, professores i persones organitzadores de l'acte per fer-nos partíceps d'aquest gran esdeveniment i per tractar-nos tant bé! 
Granot, benvingut al món geganter i que et puguem veure per molts i molts anys!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada