dissabte, 19 de març del 2011

El proper diumenge 27 de març, els nostres gegants visitaran la Llagosta

El proper diumenge 27 de març, en ocasió de la XVIII Trobada Comarcal de Gegants, l'Odó, l'Emma i en Jofre visitaran en Josepet, la Blanqueta i la Torradeta, que enguany a més, celebren el seu 10è aniversari.

Els nostres homenets i donetes es trobaran a les 8.30h a la nau, per tal de recollir el remolc que ens durà cap a la Llagosta. 

Un cop a destí, els horaris i les activitats seran les següents:

9.30 h. Plantada de gegants i capgrossos a la Rambla Onze de setembre. Esmorzar.

11.30 h. Cercavila de gegants i capgrossos pels carrers i avingudes de la Llagosta.

13 h. Acte de traspàs de la banda de Geganta Pubilla del Vallès, "Ball a Vallès", parlaments i entrega d'obsequis a la Pl. d'Antoni Baqué.


Web de la Colla Gegantera de la Llagosta

Colles participants a la trobada: 


Barberà del Vallès, Caldes de Montbui, Baix Montseny (Sta. Maria de Palautordera), la Garriga, Gualba, Lliçà d'Amunt, Lliçà de Vall, Mollet del Vallès, Montmeló, Montornès del Vallès, Infercel (Montornès del Vallès)l, Polinyà, Ripollet, la Roca del Vallès, Rubí, escola Teresa Altet (Rubí), Sabadell, la Concòrdia (Sabadell), Gràcia (Sabadell), el Rodal (Sabadell), Sant Antoni de Vilamajor, Sant Cugat del Vallès, Sant Feliu de Codines, Sant Pere de Vilamajor, Sant Quirze del Vallès, Santa Perpètua de Mogoda, Terrassa, Vacarisses, Bernat i Elionor de Vallgorguina, Vilanova del Vallès, i la Llagosta.

Segur que ens ho passarem molt i molt bé! Ens vols acompanyar?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada