dimecres, 6 d’agost del 2014

Et necessitem, fes-te mecenes de l'Odó i l'Emma!

Benvolguts amics i amigues, roquerols i roqueroles, i tota persona de bé que s'estima la cultura popular en general i l'Odó i l'Emma en particular. Us necessitem. Avui s'ha endegat un projecte solidari de crowfunding a Verkami, amb el qual us demanem la vostra implicació i col·laboració per assolir un objectiu. 

Com bé sabeu, el proper dissabte 6 de setembre, l'Odó i l'Emma celebraran els seus 25 anys de vida, i és per això que des de la Colla de Geganters estem treballant des de fa més d'un any per realitzar una festa que estigui a l'alçada de l'esdeveniment. 

Els esforços que fa anualment la Colla per sobreviure econòmicament i poder autogestionar l'associació són incomptables. Des de tallers, venda de marxandatge, sortejos, espais publicitaris a la gràfica dels cartells, etc. Fins a ingressos interns com la quota dels socis de l'associació. Però malauradament enguany no és suficient. L'Odó i l'Emma han necessitat restaurar algunes parts que estaven malmeses i cal posar-los a punt per afrontar aquest aniversari tan important.

Sabem de la gran estima que teniu tots els roquerols i roqueroles, menuts i no tan menuts, als nostres gegants. Sempre ens ho demostreu. Cada dia que surten l'Odó, l'Emma i en Jofre ompliu els carrers i places de la vila. Ens seguiu a les cercaviles, participeu als tallers, us feu fotografies, o fins i tot, realitzeu els vostres propis capgrossos o gegantons. No sabeu fins a quin punt us estem agraïts per tot plegat!

Ara però, necessitem de la vostra ajuda d'una altra manera. Verkami és una plataforma de crowfunding que ajuda a entitats i associacions a poder realitzar els seus projectes, a través de la col·laboració popular i el mecenatge. Com veureu al nostre projecte, hi ha diversos graus de col·laboració, i cadascún d'ells, té una recompensa diferent i adequada a l'ajuda rebuda. La forma de fer-ho és molt senzilla, i es pot fer des de qualsevol dispositiu amb connexió a internet (pc, tablet, mobil...). no us porta més de 2 minuts i amb aquest gest esteu ajudant a la cultura popular roquerola, a gaudir d'una jornada única al poble i fer que el projecte de la Colla de Geganters pugui seguir endavant.

Per fer la teva col·laboració i convertir-te en mecenes de l'Odó i l'Emma, prem AQUÍ.

Et necessitem. Entre tots i totes podem fer realitat aquest aniversari i ajudar a l'Odó i l'Emma que llueixin com mai el proper 6 de setembre.


Rebeu una abraçada gegantina de part de l'Odó, l'Emma i en Jofre!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada