diumenge, 22 de novembre del 2015

Sant Sadurní 2015: els músics

Avui, dia de Santa Cecília, patrona dels músics, us presentem l'acompanyament musical que tindrem per a la VIª Història de Gegants d'enguany.

Es tracta de La Cultural de Granollers, una formació musical pràcticament 100% de la comarca, dirigida per Enric Montsant que, entre moltes d'altres, és el pare del Ball de Gegants de La Roca (1994). Reconegut i guardonat dins de l'àmbit musical tradicional, i havent fundat i format part de Xarop de Canya, La Banda d'en Vinaixa, la Companyia Harmònica, l'Orquestrina de l'Encant, entre molts altres.
 

Enric Montsant, dirigint La Cultural en una imatge d'arxiu
La Cultural és un projecte que va nèixer l'any 2010 i que actualment la formació musical està composada de 17 músics: gralles, tarotes, percussió, tuba i flautí. La Cultural ofereix un repertori dedicat al ball de saló amb l'espectacle Ball d'Envelat, repertori farcit de pasdobles, masurques, valsos, fox... repertori tradicional, del compositor Max Havart i també del mateix director de La Cultural, Enric Montsant.
 
EL proper 29 de novembre, tindrem el plaer de dansar al seu ritme i de poder gaudir de la seva interpretació del Ball dels Gegants de La Roca, que escoltarem i veurem dansar per primer cop al so d'una banda de música tradicional.
 
Benvinguts!
 
 

 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada