diumenge, 6 d’abril del 2014

Presentació del conte il·lustrat sobre la llegenda dels gegants de la Roca

Arriba l'abril, i amb ell, una de les dates més significatives culturalment parlant al nostre país. Si a tot això hi afegim la celebració del 25è aniversari dels nostres gegants, Odó i Emma, no podía sortir-ne res millor que un conte il·lustrat explicant les dues llegendes que envolten la vida dels nostres habitants més alts.

Aquest conte ha estat basat en les dues llegendes escrites per Antoni Maria Pugès, els anys 1989 i 1996 respectivament, i que ens expliquen qui són i d'on venen els nostres gegants. Il·lustracions realitzades per Sandra Maya i edició a càrrec de l'Editorial Alpina de Granollers.

La presentació del conte tindrà lloc el proper dissabte, 12 d'abril de 2014, a les 12.00h al Centre Cultural La Roca.
Abans però, una
cercavila pels carrers del poble a les 11.00h, acompanyarà els protagonistes de les llegendes, l'Odó, l'Emma i en Jofre, des de l'Ajuntament de La Roca del Vallès fins el Centre Cultural.

Però aquí no acaba tot! A més, el mateix dia i en el mateix espai del Centre Cultural, també inaugurarem l'exposició "25 anys de gegants". Tot un viatge en el temps que ens donarà l'oportunitat de veure la vida d'aquests personatges i de les diverses persones que han format part de la Colla de Geganters durant aquests 25 anys. L'exposició es podrà veure des de dissabte 12 d'abril fins dissabte 10 de maig de 2014, en horari d'obertura del Centre Cultural La Roca i la Biblioteca.

Aquest any és molt especial. Fem-lo gegant!

T'hi esperem! :)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada