diumenge, 20 d’abril del 2014

Aquest Sant Jordi, regala la llegenda dels gegants de la Roca!

Com ja sabreu, el passat dissabte 12 d'abril vam presentar en societat el conte il·lustrat de la "Llegenda dels Gegants de la Roca". Aquest conte recull les dues llegendes escrites per Antoni Maria Pugès els anys 1989 i 1996, i ens expliquen les històries de l'Odó i l'Emma, i la segona, de l'entremaliat Jofre. El conte ha estat il·lustrat per la roquerola Sandra Maya i l'edició ha sigut a càrrec de l'Editorial Alpina de Granollers, per tant, tindreu a les mans un producte 100% de casa!

Aquest conte il·lustrat té la voluntat de ser un petit homenatge a tots els vailets de la Roca que cada cop que veuen els gegants s'emocionen, salten, canten i ballen, i per a aquell nen que portem tots dins nostre.

Durant la Diada de Sant Jordi, trobareu una paradeta de la Colla a la Placeta, on podreu adquirir el libre i alguns elements de marxandatge. El preu és de tant sols 10€ i els beneficis de la venda del conte aniran destinats a finançar les activitats de la Colla de Geganters durant aquest 2014, un any molt especial per als nostres gegants, ja que celebren 25 anys de vida!

Esperem que us agradi el conte i ens ajudeu a mantenir vives les nostres històries i llegendes durant molts anys més! 

Una abraçada gegantina!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada