dimarts, 6 d’agost del 2013

Un mes i... Festa Major!

Avui és 6 d'agost, això significa que, alguns estareu de vacances, d'altres ja n'heu tornat, o simplement esteu fent vida quotidiana, intentant passar aquesta calor tan xafogosa de la millor manera que es pugui. 

Nosaltres estem de "vacances", però no significa que estiguem a la platja, ni "apalancats" al sofà a l'aixopluc d'un aire condicionat. Des de la Colla de Geganters, malgrat els entrebancs i la maleïda crisi, estem ultimant preparatius per aquesta inminent Festa Major. Si, si... Queda un mes just perquè dóni inici la nostra festa gran! I això significa molta feina, però alhora molta il·lusió!

Per començar us farem un petit aperitiu de tots els actes en que participarem i/o organitzarem des de la Colla de Geganters:


_______________________________________________________________


DIVENDRES 6 DE SETEMBRE 
Cercavila d'inici de festes
20.00h Des de la Placeta
Acompanya'ns en cercavila i anem plegats cap al pregó!
Recorregut: la Placeta, Rambla Mestre Jaume Torrents, Montseny, plaça de l'Ajuntament.

DISSABTE 7 DE SETEMBRE
XXIII Trobada de Gegants
17.00h Rambla Mestre Jaume Torrents (alçada Placeta)
18.00h Inici de la cercavila
Recorregut: Rambla Mestre Jaume Torrents, plaça de l'Era, Verge del Carme, Montseny, Catalunya, de Dalt, Pau Claris, plaça de l'Església, Major, Rambla Mestre Jaume Torrents, plaça de l'Era.
19.30h Balls de lluïment a la plaça
Ens acompanyaran els gegants de: Grup Cultural Garrigues de Lleida, Cornellà de Llobregat, Ullastrell, Sant Climent de Llobregat, Lloret de Mar, Pallejà i Teià.

DILLUNS 9 DE SETEMBRE
XOCOLATADA GEGANTINA
17.30h Espai deixalleria
Xocolata per a menuts i grans! La Colla de Geganters endolça la tarda de dilluns de Festa Major amb xocolata a dojo. Nosaltres hi posem la xocolata, tu portes el que hi vulguis sucar! 

DIMECRES 11 DE SETEMBRE
DIADA NACIONAL DE CATALUNYA
12.00h Plaça de l'Ajuntament
La Colla de Geganters participarem un any més a l'ofrena floral al monument a l'onze de setembre. Com ja és tradició, els nostres gegants, l'Odó i l'Emma, realitzaran un ball solemne i finalment, l'Emma farà ofrena al monument amb el ram de flor natural que llueix especialment per aquesta ocasió. 
_______________________________________________________________


Encara queda alguna que altra sorpresa que estem preparant, però per ara, això és tot, que no és poc! De ben segur que, com cada any, us trobarem a tots i totes pels carrers de la Vila acompanyant-nos i gaudint de la festa amb nosaltres! Us agraïm moltíssim totes les mostres de suport i carinyo que rebem de tots vosaltres!

Ens els propers dies anirem presentant les figures que ens visitaran per celebrar la XXIII Trobada de Gegants! 

Però fins llavors, que passeu molt bon agost! ;)



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada