divendres, 30 de setembre del 2011

Una d'anècdotes

El passat mes de juliol vam poder gaudir de la primera de les tres festes majors del nostre municipi, la Festa Major de la Torreta. 

Enguany hi participàvem després d'uns anys sense fer-ho, i ho fèiem dissabte a la tarda, concidint amb el ja tradicional Repte dels Cargols i l'espectacular Trobada de Camions Americans i Decorats, que any rera any, ens sorprèn amb la visita dels camions més extravagants, divertits i personalitzats que hi ha per les carreteres d'arreu.

I és justament aquí on la barreja d'aquests elements de grans dimensions, de molt distintes procedències i tradicions, gegants i camions, van donar un espectacle gegantí, mai millor dit. Uns metàl·lics, mecànics i molt sorollosos, procedents d'un món força recent, el de la personalització dels automòbils, en aquest cas, de grans dimensions. Els altres amb formes humanes, portats per persones i dansant al so de la gralla, i de llarga tradició al nostre territori. Extranya però curiosa parella d'elements per gaudir de la tarda de dissabte de Festa Major.

Aquest matxembrat d'elements gegants no va passar desaparcebut per a ningú que passava per la Torreta aquella tarda, i així ho veiem en aquest reportatge que ens ha ofert la revista del sector dels vehicles de grans dimensions SoloCamión, en el seu número 259, del mes de setembre. En aquest article fan menció de la curiosa estampa, entre les gegantines figures tradicionals i les màquines tunejades.

Volem Agraïr des d'aquestes línies a la revista SoloCamión per fer-nos menció a les seves pàgines i com no, als companys de Cargols Truck, organitzadors de la Trobada de Camions Decorats i Americans, i que cada any ens fan gaudir d'aquesta versió tant original del món del camió.

Moltes gràcies!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada