divendres, 9 de setembre del 2011

Alegria, és Festa Major!

Amb aquesta frase que va popularitzar la Trinca fa unes dècades, volem donar la benvinguda a una nova Festa Major. Per la Colla de Geganters una Festa Major especial, amb molta activitat i plena de sorpreses i moments emotius que de ben segur no oblidarem mai.

Ja la tenim aquí! I aquesta tarda no podem iniciar la Festa Major d'una altra manera, amb la visita d'un grup de gegantons que ens acompanyaran durant la cercavila d'inici de Festes, amenitzada pels Laietants que donaran el seu to particular a la cercavila i que de ben segur que faran ballar a petits i grans tot esperant que iniciï el pregó, que farà el nostre "petit" bandarra, en Jofre. Avui (bé, en realitat i per ser rigurosos, ahir, per ser exactes) el nen ens va fer 15 anys! I avui ho celebrarem com es mereix!

No us perdeu el seu pregó, de ben segur que us farà treure algun somriure, que en les èpoques que vivim, no van mai malament!

La Colla organitzem i/o participem en 7 actes d'aquesta Festa Major. Una feinada que no seria possible sense l'esforç i dedicació de totes les persones (homenets i donetes) que formen aquesta gran familia. A tots els membres de la Colla, MOLTES GRÀCIES! Ara us (ens) toca gaudir de totes les hores, setmanes, inclús mesos, que portem pencant per fer d'aquesta Festa Major una festa especial.

Tampoc seria possible sense les persones, entitats, associacions i comerços col·laboradors. Sou l'empenta que fa que mirem encara més enllà! MOLTES GRÀCIES A TOTS I TOTES!

A tots els roquerols i roqueroles, recordar-vos que ser groc, vestir de groc, pensar en groc... està de moda! BE YELLOW! Encara podeu adquirir alguns productes del nostre catàleg de marxandatge. No us en quedeu sense! El marxandatge específic del 15è aniversari d'en Jofre és d'edició limitada i no en tornarem a fer! Busqueu la nostra paradeta de marxandatge allà on vagin els gegants!

Avui és l'inici de quatre dies frenètics que, de ben segur faran que dormim poc, estiguem més al carrer que a casa, ballem, cantem i saltem...!

Des de la Colla de Geganters de la Roca del Vallès us volem desitjar que passeu una Festa Major gegantina!

MOLT BONA FESTA MAJOR!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada