dilluns, 22 d’agost del 2022

Festa Major de Santa Agnès de Malanyanes 2022

Encara de ressaca emocional, volem agraïr al poble de Santa Agnès de Malanyanes, un any més (i ja en portem un bon grapat), la seva gran rebuda i acompanyament als balls que oferim els geganters en motiu de la Festa Major d'estiu.

Ahir, tot i la calor, vam gaudir molt d'aquest acte petit però molt bonic, senzill però emotiu, on compartim moments de germanor i cultura popular amb tots els malanyencs i malanyenques. A més, ahir va ser una diada molt especial, ja que alguns balladors d'en Jofre s'estrenaven a plaça. Enhorabona a tots ells i per molts anys fent giravoltar al bandarra de la família! 

Amb aquest bonic record a Santa Agnès, i amb el recull d'imatges que us mostrem a continuació, retornem la mirada cap a un dels esdeveniments més importants de l'any per a la familia gegantera roquerola. I és que en dues setmanes celebrarem (ni més ni menys) que la 30ª Trobada de Gegants de la Roca del Vallès, a la qual hi esteu tots convidats! En breu us presentarem el cartell i us donarem tota la informació per poder-la gaudir!

Com diu en Quim Masferrer: poble de Santa Agnès, sou molt bona gent!

Una abraçada gegantina! 






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada