dimarts, 4 de desembre del 2012

Moltes gràcies!

Un any mes, els carrers de la nostra vila han pogut acollir una activitat gegantera, ni més ni menys que la IIIª Història de Gegants, l'acte protocolari que des del 2010 omple els carrers i places de cultura popular i de balls tradicionals de gegants locals i foranis. Enguany hem gaudit de la visita d'en Marcel i l'Elisenda, gegants de Parets del Vallès, com també d'una figura molt especial, el Gall de la vila paretana. 

Els carrers del poble han vist com un seguici de figures festives i un riu de roquerols i roqueroles han anat dansant des de l'Ajuntament fins la plaça de l'esglèsia, on s'ha realitzat la fotografia de familia, obra d'Arian Botey.

Abans però, a la plaça de l'Ajuntament, vam poder gaudir dels diversos balls de lluïment. Primer en Marcel i l'Elisenda van oferir el ball de l'Ordal i tot seguit, el Gall va representar el seu ball propi. Per finalitzar la mostra, l'Odó i l'Emma van realitzar el seu ball propi, el Ball de Casament (1994), que tant sols dansen en dues ocasions durant l'any: per Festa Major, per finalitzar la Trobada de Gegants (segon cap de setmana de setembre), i per Sant Sadurní, durant la mostra de balls protocolaris de la Història de Gegants (volts del 29 de novembre).

Volem agraïr un cop més tota la participació i companyia que ens van fer les families roqueroles, tot i les baixes temperatures!

Amb aquest acte tanquem temporada, però no patiu! Que ja n'estem preparant la següent! :) 

Una abraçada gegantina!!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada