divendres, 20 d’abril del 2012

Participem al Fabulari 2012

Enguany, l'Odó, l'Emma i en Jofre han estat convidats a participar al Fabulari 2012, concentració de comparses i bèsties fantàstiques, festa que se celebra en el marc de les Festes de Primavera de l'Hospitalet de Llobregat. 

La programació serà la següent:
  • 17.00 h. Rebuda i plantada de les colles a la Pl. de l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat
  • 18.30 h. Inici del Fabulari. Recorregut: C. Major, Rbla. Just Oliveras, C. Barcelona, Pl. de l’Ajuntament. Les bèsties faran els mostraris de foc seguint pel C. Barcelona, C. Francesc Moragas i C. Major fins a la Pl. de l’Ajuntament.
  • 20.00 h. Cloenda del Fabulari. Ball de gegants i mostra de crema de bèsties de foc
La imatgeria que hi participarà és la següent:

Els Gegants AMPA Mare de Deu del Carme, els Gegants de Bellvitge, els Capgrossos Ciutat Comtal, gegant el Titonyetes, els Gegants del Poble Nou, els Gegants de la Roca del Vallès, els Gegants de la Llagosta, els Gegants de Sant Vicenç dels Horts, els Gegants de Logronyo, el Gegant de Tafalla, el grup de percussió Bardoada de Pinhal Novo (Portugal), el Canó de les Gorges, els Gegants de Sant Jaume, l’Eulàlia de l’Skamot Diabòlik, l’Heura de la Florida, la Rata de Bellvitge, el Drac dels Monjos, la Bèstia de Parets del Vallès, la Porca de sant Antoni, el Ferafoc de Sant Quintí de Mediona, la colla Patufet Sant Jordi i el grup de percussió Els cornuts. 

La passejada de les figures serà pel carrer Enric Prat de la Riba, rambla de Just Oliveras, carrer de Barcelona, plaça de la Remunta, carrer Major i plaça de l’Ajuntament. 

Com sempre, si ens hi voleu acompanyar, benvinguts sereu! SORTIM A LES 16H DE LA NAU! :)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada