dimarts, 3 de gener del 2012

Pinta, retalla, enganxa... al taller de fanalets!

Aquest passat dissabte 31 de desembre vam celebrar la segona edició del taller de fanalets, organitzat per la Colla de Geganters de la Roca. La placeta es va omplir de families que ens van acompanyar en un assolellat matí per fer els fanalets que donaran la benvinguda la nit del 5 de gener als Reis Mags de l'Orient, i els guiaran a totes les llars del nostre poble. Moltes gràcies a totes les families i en especial, a tots els nens i nenes que van participar en el taller durant tot el matí. 


Enguany el taller tenia un alicient extra, i és que a més de fer el fanalet, els participants entraven en el sorteig d'unes figures molt especials, la reproducció en miniatura dels gegants de Catalunya, en Treball i na Cultura. Aquests gegants són un símbol pel món geganter i representen l'Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya allà on van. 


El sorteig es va realitzar a les 13.30h i tres mans innocents dels vailets de la Colla, podem anunciar que el número guanyador va ser el 027!


Val a dir que es van repartir més de 500 números! L'afortunat o afortunada, cal que es posi en contacte amb la Colla mitjançant el nostre correu electrònic: gegantersdelarocadelvalles@gmail.com
Cal que la persona agraciada ens porti la butlleta amb el número. En cap cas es donarà l'obsequi sense la prèvia presentació del número.


Volem donar les gràcies a totes les persones que, anònimament i voluntàriament, fan un donatiu a la Colla cada cop que realitzem un taller. Aquests donatius són un suport econòmic molt important, amb els quals podem recuperar part dels elements festius perduts. Per exemple, el passat 2010 vam iniciar la recuperació del grup de capgrossos, els quals estan molt malmesos. És així que a dia d'avui ja n'hem pogut restaurar dos d'ells, i d'aquesta manera s'han pogut veure en els cercaviles i activitats que hem realitzat aquest passat 2011. La nostra intenció es continuar treballant per la recuperació del nostre imaginari festiu i poder-lo gaudir amb tots els nostres veïns i veïnes del poble i fer més riques les cercaviles i les representacions folklòriques en el nostre municipi i allà on viatgen els nostres estimats gegants.


Tornant al taller, aquest va ser la culminació d'una temporada molt intensa i emotiva per la Colla, ja que el tema principal d'aquest 2011 ha sigut la celebració del 15è aniversari del petit bandarra de la familia, en Jofre. Han sigut més de 30 activitats enguany, hem acabat esgotats però molt contents i satisfets per la feina feta i per la resposta de tots vosaltres que ens heu acompanyat allà on estàvem i heu gaudit de la Festa Major amb nosaltres. De tot cor us diem: moltes gràcies pel vostre suport! :)


Us volem desitjar un bon 2012 ple d'alegria, danses i molta festa!


Aquí teniu un petit recull de fotografies d'aquest passat taller de fanalets per anar fent temps recordant aquests bon moments i esperar a l'inminent inici de la nova temporada. El 22 de gener ens podeu tornar a veure dansar, aquesta vegada pels carrers de Parets del Vallès. Us hi esperem! 


Una abraçada gegantina!







































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada