dilluns, 21 de novembre del 2011

IIª Història de Gegants, recepció de Sant Sadurní

Aquest diumenge, 27 de novembre, a partir de les 11.00h i a la plaça de l'Ajuntament, celebrarem la IIª Història de Gegants. Un acte que vam iniciar durant les festes de Sant Sadurní de 2010 i que volem donar continuïtat per tal d'oferir un esdeveniment geganter diferent, amb caire institucional i protocolari.

Al contrari de la Trobada de Gegants que té lloc durant la Festa Major d'estiu, aquest esdeveniment és més familiar, més petita i pretén esdevenir la festa dels nostres gegants on, cada any, rebran la visita d'una parella de gegants que, per raons històriques, de procedència, artístiques, de representació de balls, etc. tinguin quelcom especial.

Enguany, tenim el plaer de rebre a una parella de gegants veïna, i amb ella, una Colla de geganters amiga que a més, acaba de celebrar el seu centenari! És un motiu prou important, i interessant, perquè enguany l'Odó i l'Emma volguéssin convidar-los!

A partir de les 11 del matí, a la plaça de l'Ajuntament podrem gaudir de la visita d'aquests personatges, que dansaran i giravoltaran pels carrers del poble per celebrar amb nosaltres la festa major d'hivern.

De ben segur que serà una jornada molt emotiva i especial per a ambdues Colles.

Us hi esperem!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada