dimecres, 24 d’agost del 2011

Compte enrere... 17!

Roquerols i roqueroles, menuts i grans, ja queda poc perquè arribi la Festa Major de la Roca! 

Des de la Colla de Geganters fa moltes setmanes que estem preparant una festa molt especial, l'aniversari del nostre petit bandarra, en Jofre, que enguany celebra el seu 15è aniversari!

És per això que des de la Colla li estem preparant una Festa Major especial, diferent i amb noves activitats i actuacions, sense oblidar-nos dels actes on tradicionalment participen els nostres/vostres gegants.

Moltes d'aquestes sorpreses les anirem descobrint amb el pas d'aquest compte enrera per la festa, tot i que ens reservem algunes d'elles pels dies de Festa Major.

Una de les novetats d'enguany serà la realització d'un taller "pre-Festa Major" que es farà durant el matí del proper diumenge 4 de setembre a la placeta. Aquest taller està pensat per entretenir els més menuts de casa tot pintant una màscara del protagonista de la Colla, en Jofre. 

La màscara es podrà comprar a la carpa de marxandatge que hi haurà instal·lada a la mateixa plaça, a un preu simbòlic d'1€. A més, hi haurà la possibilitat d'adquirir la gran varietat de productes del nostre catàleg de marxandatge (samarretes, pins, xapes, banderes, imants, bosses...). Podeu consultar el catàleg i veure els packs de descompte que ofereix la Colla i la secció OUTLET amb productes d'altres anys amb un preu molt rebaixat.

Una altra novetat serà la cercavila d'inici de festes, on participa la imatgeria del poble (gegants, gegantó, capgrossos...), però que enguany tindrà uns convidats d'excepció. Ens acompanyarà una comitiva de gegantons arribats de diversos punts de Catalunya, per celebrar l'aniversari d'en Jofre. No us perdeu la cercavila d'aquest any, serà molt divertida!!!

Esperant que passi aquest compte enrere, des de la Colla continuem treballant per oferir una bona Festa Major, tradicional, emotiva, festiva i participativa. Des d'aquestes línies volem agraïr a totes les persones, comerços, institucions i entitats que d'una manera o altra, ens dónen un cop de mà per preservar i continuar les tradicions culturals i populars al nostre poble. MOLTES GRÀCIES!


I animem a tothom que vulgui formar part d'aquesta familia gegant, que es posi en contacte amb nosaltres mitjançant el nostre correu electrònic: gegantersdelarocadelvalles@gmail.com


Estigueu atents al bloc, que anirem desvetllant més secrets d'aquesta Festa Major!


Una abraçada gegantina!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada